KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Rada Pedagogiczna - rok szkolny 2019/20

  1. Magdalena Fałek - DYREKTOR SZKOŁY; podstawy przedsiębiorczości
  2. Kamila Mosiężnik - WICEDYREKTOR SZKOŁY; informatyka, teoretyczne i praktyczne przedmioty zawodowe: technik usług fryzjerskich
  3. Kinga Remisz – Szewczyk - KIEROWNIK SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO; chemia, teoretyczne i praktyczne przedmioty zawodowe: technik usług fryzjerskich
  4. Joanna Kobyłecka - PEDAGOG SZKOLNY; biologia
  5. Bożena Adamiec - matematyka
  6. Karolina Ageena - specjalizacja artystyczna: aranżacja wnętrz
  7. Dariusz Bauer - praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik grafiki i poligrafii cyfrowej
  8. Izabela Białkowska - zajęcia kosmetyczne
  9. Martyna Cała - język angielski
  10. Paweł Chojnacki - religia
  11. Magdalena Czarnecka - wychowanie fizyczne
  12. Zbigniew Dudek -  rzeźba
  13. Sebastian Fajfer - matematyka
  14. Paweł Godala - wychowanie fizyczne
  15. Joanna Goździk - praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik fotografii i multimediów
  16. Ewelina Grałek - praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik usług fryzjerskich
  17. Katarzyna Jaworska - język polski, informatyka
  18. Małgorzata Jończyk - język angielski
  19. Justyna Jura – praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: fototechnik, informatyka, matematyka
  20. Anna Maria Jurewicz -  rysunek i malarstwo
  21. Magdalena Kołodziejczyk - biologia
  22. Tomasz Kowalczyk - rzeźba
  23. Dariusz Kubryn - praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik fotografii i multimediów
  24. Anna Kunka – Kawełczyk -  rysunek i malarstwo
  25. Irena Laszczyk – praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik grafiki i poligrafii cyfrowej
  26. Lidia Mazurkiewicz - język angielski
  27. Barbara Miszczuk - język niemiecki
  28. Joanna Mulawa - historia sztuki, plastyka
  29. Agnieszka Pełka - język niemiecki
  30. Justyna Piątek - praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik usług fryzjerskich,
  31. Małgorzata Piłat - praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik grafiki i poligrafii cyfrowej, technik fotografii i multimediów
  32. Wiktor Polak - podstawy fotografii i filmu, technologie multimedialne, podstawy projektowania
  33. Anna Porczyk - bibliotekarz, geografia
  34. Marcin Przybyłkowicz - wychowanie fizyczne, edukacja dla bezpieczeństwa
  35. Martyna Rękorajska – historia, wiedza o społeczeństwie, historia i społeczeństwo
  36. Małgorzata Rybak - język angielski
  37. Agnieszka Suska - język polski, wiedza o kulturze
  38. Adam Tataradziński - religia, historia
  39. Magdalena Tkaczyk - fizyka
  40. Krystyna Urbanowicz – Dudek - specjalizacja artystyczna: projektowanie graficzne; projektowanie multimedialne
  41. Piotr Wachowski -  rysunek i malarstwo
  42. Wojciech Wojciechowski - język angielski
  43. Małgorzata Wojtkiewicz - praktyczne i teoretyczne przedmioty zawodowe: technik fotografii i multimediów
  44. Marta Wróblewska - muzyka
Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 6 w Tomaszowie Mazowieckim
odpowiada: Magdalena Fałek
data: 03-10-2019
wytworzył: Małgorzata Rybak
data: 03-10-2019
data: 03-10-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 03-10-2019 - Edycja treści
  • 02-11-2015 - Edycja treści
  • 22-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 996